CALL CENTER | +40756114336
Prezentare Autospeciala 8x8 pentru Situatii de Urgenta

Echipa ATVROM SPORT EXTREM a realizat o demonstratie, la inceputul lunii decembrie, a unui ATV 8x8 echipat pentru situatii de urgenta.

XBH GQ6A  Amphibious Sightseeing Vehicle este un ATV cu tractiune pe 8 roti si capacitate de transport pe apa. Se remarca printr-un design inovator si o capacitate de adaptare net superioara vehiculelor convetionale, care nu se pot compara cu acest ATV 8x8 in termeni de versatilitate. Poate transporta in conditii de siguranta mai multi pasageri si chiar persoane ranite sau salvate in cazul interventiilor. Este echipat cu tehnologie de ultima generatie a componentelor si sistemelor interne si prezinta un inalt grad de siguranta.

Vehiculul este adaptat pentru situatii de urgenta si ideal pentru acest tip de interventii speciale. Ca aplicatii, poate fi utilizat la : interventii, salvare, explorare, vanatoare, pescuit, agrement etc. Ca specificatie de teren, poate fi folosit in locuri greu accesibile precum : mlastina cu nisip, drumuri neamenajate, rauri, lacuri, dealuri, zapada, padure etc. ATV-ul cu tractiune 8x8 amfibiu poate fi echipat cu o gama variata de accesorii si echipamente optionale compatibile cu acest tip de vehicul special .