CALL CENTER | +40756114336
GDPR( General Data Protection Regulation)

Formular:

Cerere informatii stocate in baza



Vezi termeni si conditii GDPR




Termeni si conditii:

1) CMC Moto Class Company SRL-D, cu brand-ul ATVRom, detinatorul si administratorul acestui website, este un operator de date cu sediul social in Sat Tunari, Comuna Tunari, Strada Bradului nr. 2B, Judet Ilfov, inregistrat la Registrul Comertului cu nr. J23/2266/31.05.2016, CUI RO36145193.
2) ATVRom acorda importanta si respecta reglementarile in vigoare, inclusiv cele legate de protejarea datelor cu caracter personal ale partenerilor.
3) De asemenea, au fost intotdeauna respectate reglementarile privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal si o vom face in continuare, adaptandu-ne noilor cerinte europene ale Regulamentului UE nr. 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
4) Increderea dumneavoastră în serviciile și personalul nostru este una din principalele noastre preocupări. In acest context, pentru a va furniza cea mai buna experienta posibila, ne concentram pe continua imbunatatire in intreaga noastra activitate.
5) Inca de la infiintare, ATVRom respecta si sa acorda importanta celor mai bune practici in domeniul online.
6) ATVRom cunoaște importanța datelor dumneavoastra personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, în cadrul prezentelor Termeni si Conditii.
7) ATVRom este persoana juridica al carei obiect de activitate il constituie: comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente, intretinerea si repararea motocicletelor iar datele de contact complete ale companiei sunt e-mail: office@atvrom.ro, tel: 0749176744.
8) ATVRom prelucreaza prin mijloace automatizate si manuale datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul furnizarii serviciilor si bunurilor din sfera de activitate a societatii, executarii contractelor incheiate cu societatea, in scop de promovare a serviciilor societatii (marketing, inclusiv marketing direct), concursuri, loterii publicitare, efectuarea de comunicari comerciale pentru serviciile ATVRom, inclusiv cele oferite impreuna cu parteneri ATVRom, de acordare a unor bonificatii catre clienti sau a unor beneficii in cadrul unor campanii promotionale, pentru indeplinirea unor obligatii legale ale societatii cum ar fi comunicarea de informatii catre organele de stat abilitate precum si pentru realizarea intereselor legitime ale societatii cum este cazul prelucrarii imaginii prin inregistrari video pentru protectia persoanelor si bunurilor din incinta sediului societatii.
9) Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite in scop promotional (marketing), vanzari (ofertare) sau pentru diverse notificari, cu acceptul explicit al dumneavoastra.
10) Datele cu caracter personal prelucrate sunt destinate utilizarii de catre societate si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: catre dumneavoastra in calitate de persoana vizata sau catre reprezentantii dumneavoastra legali, catre personalul angajat al societatii, catre autoritatile centrale si locale conform dispozitiilor legale, catre persoanele imputernicite de societate in calitatea sa de operator.
11) In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, societatea va prelucra datele cu caracter personal pe durata existentei consimtamantului dumneavoastra sau pe durata executarii contractului incheiat/prestarii serviciilor specifice, precum si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv dispozitiile referitoare la arhivare.
12) In conditiile prevazute de legislatia in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate; si dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
13) In situatia in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in baza consimtamantului, dispuneti si de dreptul de a retrage consimtamantul dat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal fara insa a afecta legalitatea prelucrarii facute pana in acel moment.
14) Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte.
15) Refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea furnizarii de catre societate a serviciilor specifice si/sau a indeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de catre ATVRom.
16) De asemenea, confirmam faptul ca nu stocam si nu cerem date cu caracter special cum ar fi orientarea politica, orientarea religioasa, etc.
17) Pe site-ul nostru, www.vehicule-speciale.ro, exista posibilitatea ca orice vizitator sa poata solicita stergerea informatiilor din baza de date (in situatia in care considera ca ar putea avea telefonul, adresa de e-mail sau numele stocate la noi) sau sa isi dea Acordul pentru inregistrare/actualizare si inscriere la newsletter. Atunci cand vom avea posibilitatea (daca va fi necesar) ca utilizatorii sa se logheze in site, obligatoriu orice client cu cont deschis pe site-ul nostru poate accesa zona de administrare cont. In plus, in aceasta pagina poate sa consulte informatii referitoare la GDPR si sa ceara:
Raport pe e-mail cu datele existente in baza de date a site-ului
Corectarea datelor
Solicitarea stergerii datelor
Solicitarea inchiderii contului (daca este cazul)
Dezabonare la Newsletter
18) Atunci cand veti dori sa nu mai primiti newslettere sau materiale informative din partea ATVRom, va puteti dezabona folosind butonul „Dezabonare” sau „Unsubscribe” din corpul mail-ului primit sau de pe prezenta pagina de Politica de Protectia Datelor (GDPR).
19) Vasiguram ca prelucram date cu caracter personal cu respectarea urmatoarelor principii:
Datele sunt in siguranta
Clientii ATVRom detin mereu controlul acestor date, asa cum am prezentat la paragrafele anterioare
Datele sunt utilizate pentru a va oferi experiente pozitive in legatura cu comenzile si ofertele solicitate
20) Va informam ca am implementat in cadrul firmei procedura aferenta GDPR si astfel ne-am conformat directivelor europene (Regulament 2016/679/UE aplicat de toate statele Uniunii Europene)
Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii nu utilizaţi niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furnizaţi datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii să fie condiţionate de furnizarea datelor dvs. personale.
21) Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre ATVRom, precum si cu privire la drepturile de care beneficiati in acest context, puteti adresa o cerere (in format material/electronic prin e-mail) catre responsabilul privind protectia datelor din cadrul societatii la adresa de e-mail: office@atvrom.ro
22) Pentru solicitarea, modificarea sau stergerea datelor personale stocate in baza noastra de date, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa office@atvrom.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.