CALL CENTER | +40756114336

De la aparitia ATVRom pe piata de profil, conceptul de sport recreational a luat o turnura total diferita fata de ce exista pe piata pana la acel moment.

Cu dedicare, pasiune, dorinta puternica de a incuraja investitia timpului liber in activitati ce exista pentru a declansa adrenalina, ATVRom a refuzat din start sa vanda doar produse ci s-a concentrat pe a promova intens un mod de viata si un "fel de-a fi".

Cu rabdare si atentie am incercat de-a lungul acestor ani sa fim in asentimentul clientilor nostri, sa oferim fiecaruia produsul potrivit asteptarilor si sa fim la dispozitie oricand a fost nevoie de noi. Cu timpul, ca urmare a dezvoltarii pietei de profil si a cererii pe segmentul utilitar am venit in intampinarea clientilor cu produse inovative neconventionale, depasind sfera produselor de agrement.

MISIUNEA noastra este de a oferi clientilor produse diversificate, brand-uri de renume international la preturile cele mai bune de pe piata, servicii de calitate pentru operatiunile de garantie si post garantie, asistenta si consultanta pentru cele mai bune alegeri, dar si produse nevonventionale ce se adreseaza segmentului direct vizat, cum ar fi autoutilitare de stingere a incendiilor, autoutilitare paramedicale si alt tip de produse inovative ce se adreseaza atat sectorului industrial si agricol, cat si sectorului public sau privat, solutia perfecta de interventie rapida atunci cand autoutilitarele conventionale nu pot accesa locatiile greu accesibile, in teren accidentat, zone noroioase, inguste, de padure, conditii meteo nefavorabile sau de zapada abundenta.

VIZIUNEA noastra este de a ne autodepasi zi de zi performantele realizate pana in acest moment, de a oferi in continuare un mod de viata celor ce interactioneaza cu noi prin produsele comercializate, de a ramane lideri in Romania pe piata autoutilitarelor nevonventionale de stingere a incendiilor si a celor paramedicale, continuand sa punem in valoare pasiunea pentru ceea ce facem, serviciile noastre de calitate, profesionalismul si orientarea catre client, indiferent de domeniul in care acesta isi desfasoara activitatea.

VALORILE noastre - prin know-how, experienta, retea, spirit de echipa, echipament specific si calitate suntem dedicati clientilor nostri intr-un efort intrunit pentru beneficii reciproce. Astfel, din dorinta de a deveni un partener care indeplineste cerintele clientilor sai si mentine loialitatea acestora, ne asumam un set de valori care contribuie cu succes la atingerea acestui obiectiv.