CALL CENTER | +40756114336
Autospeciala de pompieri CF Moto pentru Giurgiu

 ATVROM va prezinta in cateva imagini UTV- ul CF Moto Tracker 800, echipat cu sistem performant de stingere al incendiilor , ce a fost livrat in judetul Giurgiu.

Echipa noastra a conceput si livrat , la inceputul lunii noiembrie , cel mai puternic model de UTV utilitar din gama CF Moto, proiectat pentru muncile grele si sustinut de un motor puternic de 800cc. Pe langa capacitatea de a munci din greu, modelul aduce manevrabilitate, performanta si confort sporit pentru pasageri. Este ideal pentru transformarea in autospeciala de pompieri, fiind extrem de puternic, agil si facand fata cu brio misiunilor de stingere a incendiilor. Caracteristicile de utilitate sunt completate de bena spate basculanta , troliul electric de  3500 lbs ( 1587 kg ), anvelopele cu profil off-road de 14 inci si bila pentru remorca. Datorita specificatiilor de constructie , autoutilitara , cu o garda la sol de 35 cm la sol , poate trece peste obtacolele din teren cu usurinta indeplinindu-si cu succes misiunile speciale pentru care a fost conceput. 

Chiar daca acest produs este destinat in special luptei cu focul, poate fi foarte bine folosit in oricare alta situatie de urgenta pentru dragarea in caz de inundatii , irigarea pe perioade de seceta , deszapezire  ( daca este dotat cu o lama aditionala si/sau senile ca in cazul  beneficiarului acestui produs).

Scopul pentru care a fost conceput acest echipament prin care sa se stinga cat mai rapid incendiile, este acela de a utiliza cat mai eficient resursele aflate la dispozitie si de a micsora cantitatea de apa folosita.