CALL CENTER | +40756114336
Autospeciala de pompieri CF Moto Tracker 800

Echipa ATVROM va prezinta in cateva imagini autospeciala de pompieri CF Moto ce a fost conceputa si livrata, toamna aceasta, in judetul Dolj.

Modelul de autoutilitara echipata cu sistem performant de stingere incendiu are la baza cel mai puternic model de UTV utilitar din gama CF Moto , proiectat pentru muncile grele si sustinut de un motor puternic de 800cc. Pe langa capacitatea de a munci din greu, acesta aduce manevrabilitate, performanta si confort sporit pentru pasageri. UTV -ul  CF Moto Tracker 800 este ideal pentru transformarea in autospeciala de pompieri, fiind extrem de puternic, agil si facand fata cu brio misiunilor de stingere a incendiilor. Caracteristicile de utilitate sunt completate de bena spate basculanta , troliul electric de  3500 lbs ( 1587 kg ), anvelopele cu profil off-road de 14 inci si bila pentru remorca. Datorita specificatiilor de constructie , autoutilitara , cu o garda la sol de 35 cm la sol , poate trece peste obtacolele din teren cu usurinta indeplinindu-si cu succes misiunile speciale pentru care a fost conceput. 

CF Moto este rezultatul a peste 20 de ani de tehnologie. Puternic, cu performanta mare la sol si capacitate de incarcare, il face cea mai buna alegere pentru instalarea sistemelor specifice folosite in diverse domenii de activitate. 

Echipamentul de stingere al incendiilor s-a instalat pe un astfel de vehicul utilitar de tip UTV CF Moto Tracker 800 cu scopul de a utiliaza cat mai eficient resursele aflate la dispozitie si de a micsora cantitatea de apa folosita.