CALL CENTER | +40756114336
Autospeciala de pompieri CF MOTO Tracker 800 pentru Baia Mare

 ATVROM va prezinta in cateva imagini UTV- ul CF Moto Tracker 800, echipat cu sistem performant de stingere al incendiilor , ce a fost livrat  in judetul Baia Mare.

Echipa noastra a conceput si livrat ,in cursul lunii ianuarie , cel mai puternic model de UTV utilitar din gama CF Moto, proiectat pentru muncile grele si sustinut de un motor puternic de 800cc. Pe langa capacitatea de a munci din greu, modelul aduce manevrabilitate, performanta si confort sporit pentru pasageri. Este ideal pentru transformarea in autospeciala de pompieri, fiind extrem de puternic, agil si facand fata cu brio misiunilor de stingere a incendiilor. Caracteristicile de utilitate sunt completate de bena spate basculanta , troliul electric de  3500 lbs ( 1587 kg ), anvelopele cu profil off-road de 14 inci si bila pentru remorca. Datorita specificatiilor de constructie , autoutilitara , cu o garda la sol de 35 cm la sol , poate trece peste obtacolele din teren cu usurinta indeplinindu-si cu succes misiunile speciale pentru care a fost conceput.

Utilajul mobil echipat pentru gestionarea situatiilor de urgenta este specializat pentru prevenirea inundatiilor si stingerea incendiilor. Sistemul de stingere al incendiilor se foloseste cu succes de catre autoritati in zonele impadurite si greu accesibile , fiind necesar Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta ale oricarei localitati, intrucat poate mentine sub control incendiile de mare intensitate pana la sosirea echipei de interventie de la Pompieri.  Alimentarea cu apa se poate face din hidrante , lacuri, fantani , etc. Datorita gabaritului mic , acesta poate intra pe strazi si drumuri de exploatare foarte inguste si poate fi folosit pentru urmatoarele interventii : incendii de padure, incendii de vegetatie uscata etc. 

Scopul pentru care a fost conceput acest echipament prin care sa se stinga cat mai rapid incendiile, este acela de a utiliza cat mai eficient resursele aflate la dispozitie si de a micsora cantitatea de apa folosita.