CALL CENTER | +40756114336
Autospeciala de pompieri CF MOTO pentru Dolj

Echipa ATVROM va prezinta in cateva imagini noua autospeciala de pompieri CF Moto Tracker 800 livrata la sfarsitul lunii decembrie in judetul Dolj.

Modelul de autoutilitara echipata cu sistem performant de stingere incendiu are la baza cel mai puternic model de UTV utilitar din gama CF Moto , proiectat pentru muncile grele si sustinut de un motor puternic de 800cc. Pe langa capacitatea de a munci din greu, acesta aduce manevrabilitate, performanta si confort sporit pentru pasageri. UTV -ul  CF Moto Tracker 800 este ideal pentru transformarea in autospeciala de pompieri, fiind extrem de puternic, agil si facand fata cu brio misiunilor de stingere a incendiilor. 

CF Moto este rezultatul a peste 20 de ani de tehnologie. Puternic, cu performanta mare la sol si capacitate de incarcare, il face cea mai buna alegere pentru instalarea sistemelor specifice folosite in diverse domenii de activitate. Furtunurile de aer si FPC sunt plasate intr-o pozitie inalta, acest aspect imbunatatind performantele de off-road mai ales atunci cand este necesar sa se tranziteze locatii greu accesibile. 

Echipamentul de stingere al incendiilor s-a instalat pe un astfel de vehicul utilitar de tip UTV CF Moto Tracker 800 cu scopul de a utiliaza cat mai eficient resursele aflate la dispozitie si de a micsora cantitatea de apa folosita. Alimentarea cu apa se poate face din hidrante, lacuri, fantani, etc. 

Misiunea noastra este de a oferi autoutilitare neconventionale de stingere a incemdiilor, inovative, ce se adreseaza atat sectorului industrial si agricol, cat si sectorului public sau privat, fiind solutia perfecta de interventie rapida intrucat poate trece foarte usor peste obstacole fara sa fie nevoie sa se piarda timp pentru inlaturarea lor.