CALL CENTER | +40756114336
Autospeciala paramedicala  Arctic Cat 1000 XT livrata catre Dej

ATVROM va prezinta in cateva imagini autospeciala de interventii paramedicale Arctic Cat Prowler 1000 XT cu copertina, livrata catre Dej.

Vehiculul tip UTV marca Arctic Cat model PROWLER 1000 XT EPS este potrivit pentru a asigura transportul rapid si in siguranta, pe drumuri neamenajate, in conditii de iarna , a minim trei persoane : sofer, personal medical si ranit in pozitie orizontala. Vehiculul utilitar de teren cu capacitate marita de trecere este echipat cu targa detasabila dotata cu sistem de transport cu elicopterul, iar rotile pot fi inlocuite cu senile pentru zonele inzapezite si greu accesibile.

Vehiculul paramedical este organizat ca un vehicul pe roti/senile echipat in bena cu sistem paramedical prevazut cu compartiment dotat cu targa detasabila ce permite transportul ranitului/bolnavului in pozitie orizontala. Targa detasabila este amplasata  in zona din spate a vehiculului si permite accesul cu usurinta la victima, prinderea in siguranta si protectia acesteia ; este prevazuta cu chingi de prindere a victimei si sistem de fixare a capului ranitului. 

UTV-ul Arctic Cat 1000 XT echipat pentru interventii paramedicale are o caroserie deschisa ce permite in conditii meteo nefavorabile, acoperirea cu o copertina montata pe o structura rigida. Acesta este dotat cu un cadru de protectie din otel care protejeaza ocupantii in caz de rasturnare accidentala.

In conditiile in care Beneficiarul se ingrijeste de produs, asigurand vehiculului mentenanta, operatiunile de service efectuate si intretinerea obligatorie, vehiculul poate avea o durata lunga de viata.