CALL CENTER | +40756114336
Autospeciale pentru ISU Craiova

Echipa ATVROM SPORT EXTREM va prezinta in cateva imagini  cele  5 ATV-uri 8x8 XBH echipate pentru situatii de urgenta, ce au fost livrate, in cursul lunii ianuarie, catre ISU Craiova.
Fiecare ATV cu tractiune 8X8 amfibiu este echipat cu o gama variata de accesorii si echipamente optionale compatibile cu acest tip de vehicul special ( seturi de senile, trusa medicala, proiectoare LED, sirena, girofar, GPS, remorca transport cu chingi de ancorare , roti rezerva etc. ) Vehiculele livrate sunt adaptate pentru situatii de urgenta si ideale pentru diverse interventii speciale. Ca specificatie de teren, poate fi folosit in locuri greu accesibile precum : mlastina cu nisip, drumuri neamenajate, rauri, lacuri, dealuri, zapada, padure etc.  Ca si aplicatii, poate fi utilizat la: interventii, salvare, explorare, vanatoare, pescuit, agrement si alte actiuni .

Caracteristici generale : XBH GQ6A  Amphibious Sightseeing Vehicle se remarca ca un ATV cu tractiune pe 8 roti si capacitate de transport pe apa. Cu un design inovator si o capacitate de adaptare net superioara vehiculelor convetionale, care nu se pot compara cu acest ATV 8x8 in termeni de versatilitate, acest tip de ATV 8X8 poate transporta in conditii de siguranta mai multi pasageri si chiar persoane ranite sau salvate in cazul interventiilor. Este echipat cu tehnologie de ultima generatie a componentelor si sistemelor interne si prezinta un inalt grad de siguranta.