CALL CENTER | +40756114336
Prezentare autospeciala pompieri voluntari

Compania ATVROM SPORT EXTREM a conceput mai multe modele de autospeciale echipate cu sisteme performante de stingere incendiu avand la baza ATV-uri utilitare si UTV-uri apartinand producatorilor de prestigiu precum CAN-AM, KAWASAKI, ARCTIC CAT sau CF MOTO.
Unul din proiectele internationale care se aplica cu succes in vestul Europei este acela de Pompieri Voluntari – acestia nefiind inlocuitorii serviciului de Pompieri ci o completare a celui traditional – poate fi considerat similar cu serviciul de Paramedici, care pregateste pacientii inaintea interventiei unui doctor, dar care are o importanta covarsitoare in salvarea multor vieti omenesti.
Scopul pentru care a fost conceput acest echipament cu care sa se stinga cat mai rapid incendiile, este acela de a utiliza cat mai eficient resursele aflate la dispozitie si de a micsora cantitatea de apa folosita.
Intervenţiile de urgenţă la incendiile care se produc vor fi mult mai simplu de gestionat prin folosirea acestui tip de vehicul special conceput, datorita sistemului ultramodern de stingere, folosit inclusiv de fortele NATO. UTV-urile si ATV-urile echipate cu sisteme de stingere a incendiilor pot fi conduse de orice şofer deţinător al unui permis categoria B care în prealabil poate participa la cursuri de instruire.