CALL CENTER | +40756114336

Produse

F.A.Q

Gama Alke cuprinde vehicule utilitare cu multiple posibilitati de utilizare: turism, industrie, agricultura, sectorul public, logistica, zone cu risc ridicat de explozie. Exista peste 100 tipuri de configuratii, cabine cu 2 sau 4 locuri, 3 tipuri de platforme: 130x123 cm, 180x123 cm and 200x140 cm, mai multe optiuni de baterii electrice. Pentru detalii va rugam contactati echipa noastra de consilieri vanzari.
Da, puteti achizitiona prin reteaua ATVRom un vehicul utilitar electric Alke prin Programul Rabla Plus, cu avantaj client de pana la 10000 Eur. Pentru detalii va rugam contactati echipa noastra de consilieri vanzari.
Toate indicatiile de intretinere a vehiculului dvs se afla specificate in Carnetul de garantie pe care il primiti la cumparare. Intervalele de revizii sunt, de asemenea, specificate in Carnetul de garantie. Va sfatuim sa il cititi cu atentie pentru o functionare cat mai buna indelungata a noii dvs achizitii.
Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru masinile electrice Alke difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara autovehicul in rate sau leasing. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.